EHBO-cursus

Cursus EBHO - Eerste Hulp bij OngelukkenEen ongeluk zit in een klein hoekje !

Het grootste deel van de ongelukken gebeuren gewoon thuis, op het werk of bij het beoefenen van een sport. Een verbrande vinger, een schaafwond of een verstuiking. Iemand verslikt zich of, krijgt een hartaanval. Er is geen bloed te zien, maar zonder snelle goede hulp kan hij/zij wel doodgaan. Iedereen kan helpen, als men maar weet wat men moet doen.

Ruim 300.000 mensen in Nederland hebben het eenheidsdiploma E.H.B.O. dat ze door jaarlijkse vervolglessen geldig houden. Zij hebben een cursus gevolgd en examen gedaan. Zij weten wat ze moeten doen, zij zorgen ervoor dat het niet erger wordt en dat er snel professionele hulp wordt ingeroepen. Ook zorgen zij ervoor dat ’t slachtoffer zich niet eenzaam en hulpeloos voelt. Zij kunnen zelfs levens redden.

Op donderdag 26 september 2024 willen we weer starten met een cursus EHBO incl. AED. De cursus is van 20.00 uur t/m 22.00 uur in ons EHBO-gebouw.

Spreekt jou ook aan meld je dan via cursus@ehbo-losser.nl of bel voor meer informatie over deze cursus Mevr. L. ten Venne tussen 18.30-19.30 uur.  Telefoon 053-5385218.

Heb je al een diploma en wil je herhalingslessen volgen? Kijk dan op de pagina Herhalingslessen.